• Resta del Web ( 0 )
PyreneesStageRun_FCS

Alumnes de la Facultat de Salut a Pyrenees Stage Run!

16 de setembre de 2022

Alguns alumnes de la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna-URL van ocupar-se del servei de fisioteràpia a la cursa Pyrenees Stage Run que es va celebrar del 4 al 10 de setembre d'enguany.

La Pyrenees Stage Run és una cursa de 7 etapes que comença a Ribes de Freser i acaba a Salardú. Ofereix la possibilitat de creuar els Pirineus passant per paisatges inoblidables. El recorregut té tota la varietat de terrenys: pistes, camins, corriols, boscos i alguns trams tècnics i rocosos en alta muntanya. Són 240 km i 15.000 m de desnivell positiu repartits en 7 etapes passant per Andorra i creuant 5 Parcs Naturals.

Tot i ser una competició, la cursa busca connectar corredors d'arreu del món i donar a conèixer altres noves curses similars a aquesta. Els pobles, els seus habitants i els voluntaris formen part de l'experiència establint una relació única amb els corredors. Alguns alumnes que actualment estudien el Grau en Fisioteràpia a la Facultat de Ciències de la Salut van oferir el servei de fisioteràpia als participants. Gràcies per deixar-nos formar part d'aquesta experiència!